Informatie

Elly's ©

Informatie

 

Tim Steeghs heeft na zijn HBO bouwkunde, in 2018 de masteropleiding 'Architecture, Building and Planning' voltooid aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na verschillende stages en vakgerelateerde werkervaring te hebben opgedaan is hij in 2019 gestart als zelfstandig ontwerper in de architectuur.

 

Door interesses in ieder vlak van het vak is Tim breed opgeleid in diverse disciplines zoals duurzaamheid en bouwtechniek. Door inlevingsvermogen en het luisteren naar de wensen van de klant kan voor ieder de droom verwezenlijkt worden. Iedere stijl architectuur is hierin een optie, van modern tot traditioneel waarin duurzaamheid uiteraard een rol speelt.

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Het bouwproces kan een uitdaging zijn. Daarom kunnen wij u begeleiden van het eerste schetsontwerp tot de vergunningsaanvraag en bouwbegeleiding. 

 

Zorgvuldigheid en kwaliteit met een goede communicatie staan voorop. Ieder project is anders en daarom wordt er met de opdrachtgever een duidelijk plan opgesteld. Een project met een persoonlijke aanpak tot het gewenste resultaat.

Opleiding

 

Door voorafgaand aan de masteropleiding eerst de bacheloropleiding te hebben voltooid, is een bouwtechnische basis gelegd om op deze manier ook het gehele bouwproces te kunnen doorlopen. Van eerste ontwerp tot bouwbegeleiding en gerelateerde taken met betrekking tot wet- en regelgeving.

2018

Msc | Architecture, Building & Planning

Architectural and Urban Design and Engineering - Transformational Design

Technische Universiteit Eindhoven

2013

Bsc | Built Environment

Bouwkunde - Bouwtechniek

ZUYD Hogeschool Heerlen